Concert in het WoonZorgPark Saffier te Loosduinen

Op zaterdag 2 juli stond om 15:15 uur de bus klaar in Heusden om de deelnemers uit Heusden en directe omgeving de gelegenheid te bieden op te stappen voor een concert dat het koor zou gaan geven in Loosduinen.

loosduinen_publiek

loosduinen_koor2

Na een tussenstop in Drunen en Raamsdonkveer reed de bus met ruim 40 man richting Loosduinen. De stemming leek wel een beetje op een schoolreisje, hoewel iedereen die leeftijd toch al wel aardig wat jaren achter zich had liggen.

loosduinen_pianiste_mariska_swinkels

loosduinen_solist_koor
De aankomst in Loosduinen was tegen 18:00 uur, etenstijd dus en het koor werd dan ook onthaald op een smakelijke broodmaaltijd.

loosduinen_familie2

loosduinen_familie

Nadat de inwendige mens was versterkt werd er in een apart zaaltje ingezongen en om 19:00 uur begon het concert onder leiding van gastdirigent Jan Maes.

loosduinen_koor

loosduinen_dirigent

Het gezongen programma was een verkorte versie van het jubileumconcert, inclusief een paar nummers waarbij het koor werd aangevuld met de prachtige sopraanstem van Thea Vermeulen-Peek.

loosduinen_jan_de_weerd

loosduinen_thea_vermeulen_peek