Voorjaarsconcert in de Grote of Catharijne-kerk te Heusden.

foto_voorjaarsconcert_2013Op zaterdag 27 april verzorgde Het Heusdens Mannenkoor samen met de Cantorij van de Ned. Herv. Kerk Heusden en harmonie de Eendracht een voorjaarsconcert in de Grote of Catharijnekerk, Burchtstraat 2, 5256 EB Heusden.

Het concert begon om 19.30 uur. De entree beddroeg € 7,= inclusief een kopje koffie in de pauze. Kaartverkoop was via onze site via: jan.sluis@heusdensmannenkoor.nl

Het was weer een mooi concert.

Klik op de flyer om deze te vergroten >>

Klik hier voor het programma >>

Interview voorjaarsconcert

Voorjaarsconcert 27 april 2013

Drie verenigingen uit de gemeente Heusden zorgden zaterdag 27 april j.l. voor een fantastisch voorjaarsconcert in de Grote of Catharijnekerk. Het Heusdens feestje zoals dat in de regionale bladen werd aangekondigd, werd een groot succes.

De bezoekers genoten met volle teugen van een gevarieerd programma dat ten gehore werd gebracht door harmonie de Eendracht, de Hervormde cantorij en het Heusdens Mannenkoor. Gezamenlijk werd het muziekstuk Conquest of Paradise uitgevoerd.

Onze voorzitter, Piet Bouman, bedankte aan het eind van het concert alle bezoekers en uitvoerenden. Bloemen waren er voor de dirigenten, begeleiders en solisten.

Op verzoek van de voorzitter van het HMK werd deze concertavond op een waardige wijze afgesloten met het gezamenlijk zingen van het Wilhelmus. Op uitnodiging van onze dirigent Hans van der Sterren dirigeerde Daphne Aardoom deze slotzang omdat zij deze avond voor de laatste keer harmonie de Eendracht dirigeerde. Een bijzonder moment voor Daphne, de leden van harmonie de Eendracht en alle aanwezigen.

Kortom een bijzonder mooie avond. Voor herhaling zeker vatbaar. Het Heusdens Mannenkoor houdt elk jaar een voorjaarsconcert in de Grote of Catharijnekerk.