Word lid van ons Heusdens Mannenkoor

Word lid van ons HMK (Heusdens Mannenkoor). U zult er geen spijt van hebben.
Op maandag 19 augustus werden de repetities van ons koor weer hervat. Mogelijk heeft u ons de afgelopen periode horen zingen tijdens een concert. Misschien heeft u interesse om met ons mee te zingen. U bent van harte welkom. Onder het hoofditem “Lid worden” vindt u de naam van de contactpersoon voor nieuwe leden. Neem voor informatie en vragen gerust met hem contact op.

Ook onze bestuurleden willen u graag te woord staan. En natuurlijk kunt u bij de Pr-vertegenwoordigers ook terecht. Zij allen zullen uw vragen beantwoorden.

In het winterseizoen zullen een aantal nieuwe liederen worden ingestudeerd. We starten daar op 19 augustus mee. Verder gaan we ons voorbereiden op een aantal belangrijke concerten, die het HMK hoopt te gaan verzorgen.

Het eerste concert waar het HMK een gedeelte van haar repertoire ten gehore zal brengen vindt plaats op 5 oktober in de Ned. Herv. Kerk van Sprang. Het is een uitwisselingsconcert met de Chr. Gemengde Zangvereniging Excelsior. Op 17 maart 2012 was Excelsior bij het HMK te gast.

De overige concerten vindt u onder het Item Concerten van deze site.

Het HMK wil het koor graag verjongen. Schroom niet en kom eens een avond luisteren. Jong en oud zijn van harte welkom!! U zult er geen spijt van hebben.

Het bestuur en de leden heten u nu reeds HARTELIJK WELKOM!