Voorjaarsconcert 12 april 2014

Op zaterdag 12 april a.s. organiseert Het Heusdens Mannenkoor haar traditionele voorjaarsconcert in de Grote of Catharijnekerk, Burchtstraat 2, 5256 EB Heusden.

raambiljet_voorjaarsconcert_2014Klik op het raambiljet_rechts om deze te vergroten.

Het Heusdens Mannenkoor heeft er ook dit jaar voor gekozen om een concert te organiseren waarbij een zangvereniging uit onze regio haar medewerking verleent

De zanggroep Très Jolie uit Nieuwkuijk treedt dit jaar op als gastkoor.

Op het programma staan een aantal mooie werken, zoals:

• De Broadway spectacular. HMK
  • O how amiable are Thy dwellings. HMK
  • Les trois cloches. HMK
  • Pastorale. Très Jolie
  • She goes na na. Très Jolie
  • Walking in Memphis. Très Jolie

Het concert begint om 19:30 uur. De entree bedraagt € 9,– inclusief een kopje koffie in de pauze.

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar op de concertavond aan de kerk. U kunt de toegangskaarten ook reserveren via het e–mailadres van onze website dik.van.caem@heusdensmannenkoor.nl.

Verder zijn zij verkrijgbaar bij de koorleden en het Heusdens Buro voor Toerisme (HBT) in Heusden.

Wij nodigen u van harte uit dit concert bij te wonen. Het programma zal u zeker aanspreken. Het Heusdens mannenkoor zal samen met de zanggroep Très Jolie zorgen voor een mooie culturele avond in een schitterende ambiance, de Grote of Catharijnekerk in onze vestingstad Heusden.

Wij wensen u nu alvast veel luisterplezier!

Hartelijk welkom!

Pr–commissie Heusdens Mannenkoor.