7 juli laatste repetitieavond van 2014

Op 7 juli a.s. is onze laatste repetitieavond. Traditiegetrouw wordt er op de laatste avond van het seizoen een concert verzorgd voor de bewoners van het Zorgcentrum St. Antonius in Heusden. Het nieuwe seizoen voor de zangers van het Heusdens Mannenkoor start op 25 augustus a.s.

Mogelijk heeft u in de afgelopen maanden één van onze concerten bezocht. Het zou kunnen zijn dat het repertoire, dat wij bij deze concerten ten gehore brachten, u aansprak. Wellicht bent u op zoek naar een nieuwe of andere vorm van vrijetijdsbesteding. Misschien wilt u gewoon een avond eens iets anders doen. Of gewoon lekker samen in een mannenkoor zingen! Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het Heusdens Mannenkoor waar gezelligheid en vriendschap hoog in het vaandel staan!

Allemaal redenen om eens te komen luisteren op een repetitieavond van het HMK. Vanaf 25 augustus a.s. staat elke maandagavond de deur van de Open Hof aan de Breestraat 10 in Heusden wagenwijd open. We repeteren van 20:00–22:00 uur. Vanaf 19:30 uur staat de koffie klaar. Vanaf 22:00 uur is er, als u daarin interesse heeft, een gezellige nazit. Wij kunnen uw stem goed gebruiken! In alle stemgroepen is aanvulling nodig. Kunt u niet zingen? Geen probleem. Dat leert u vanzelf. En natuurlijk wordt u daarbij geholpen door de zangcoaches van ons koor.

Mede namens alle koorleden van het HMK heten wij u nu reeds hartelijk welkom. Van een bezoek aan onze repetities zult u zeker geen spijt hebben! We hopen u te mogen begroeten.