Flip van Rijswijk 25 jaar lid van het Heusdens Mannenkoor

jubilaris_flip_van_rijswijkMaandag 24 maart j.l. hield het Heusdens Mannenkoor haar jaarvergadering. Tijdens deze bijeenkomst werd zilveren jubilaris Flip van Rijswijk gehuldigd.

Voorzitter Piet Bouman memoreerde in zijn toespraak aan het feit dat Flip toen hij nog werkte vanwege zijn ploegendienst niet altijd de repetities kon bijwonen. Bouman typeerde de jubilaris verder als een bescheiden man. Hij feliciteerde Flip met het bereiken van deze mijlpaal en overhandigde hem een oorkonde. Voor mw. van Rijswijk had voorzitter Bouman bloemen.

Namens de KNZV Brabant/Zeeland feliciteerde de heer van Schilt de jubilaris met zijn 25 jarig koorjubileum en overhandigde hem de gouden speld. Na afloop van het officiƫle gedeelte was er gelegenheid voor de koorleden om hun collega te feliciteren.