Heusdens Mannenkoor begint weer

heusdensmannenkoor jubileumconvert 24-04-2015 Na een geweldig jubileumjaar waarin het 25-jarig jubileum van dirigent Hans van der Sterren werd gevierd met een prachtig concert in de Grote of Catharijnenkerk te Heusden, is het Heusdens Mannenkoor weer begonnen aan een nieuw verenigingsjaar. Zij zijn al drie weken bezig om zich met de repetities voor te bereiden op de komende concerten. De eerste zal zijn in de Sint Jan de Doper Kerk te Waalwijk in het kader van de Stichting Orgelkring Waalwijk op zaterdag 3 oktober. Op het programma staan o.a. O Salutaris Hostia met als solist Ruud Rooijmans, Het Monnikenkoor, Cantique de Jean Racine en als sluitstuk de Battle Hymn of the Republic. Voor de liefhebbers van een mannenkoor een volstrekte must. Volg de berichten hierover in uw weekblad. Verder zal het Heusdens Mannenkoor een eigen concert organiseren op zaterdagavond 31 oktober samen met het gemengde koor d’Eyckelberg uit Bergeijk.

heusdensmannenkoor296Zijn er mannen die graag zingen of al eens met zo’n groot koor willen meezingen, schroom dan niet maar kom eens op maandagavond rond 20 uur eens een kijkje nemen tijdens de repetitie in de Open Hof aan de Breestraat in Heusden (vesting) en proef de gezellige sfeer en de vriendschap onder elkaar. Bel voor meer informatie met de leden van de PR-commissie Jac Langendoen 0416-375036 of Ben Beckers 0416-372119. U krijgt dan alle informatie die u nodig heeft.

Denk niet te snel dat het moeilijk is, want u wordt daarin goed begeleid, en na enkele repetities zult u zien dat het best meevalt.