Feestelijk concert Stichting Orgelkring Waalwijk

Het Heusdens Mannenkoor heeft met een mooi optreden het jaar 2015 van de Stichting Orgelkring Waalwijk afgesloten. Zij vormden de hoofdmoot van een bijzonder feestelijk concert waar ze met een spetterende negro spiritual Roll Jordan Roll openden. Gevolgd door een prachtig Sanctus van Gounod met sopraan Hannie van Huijgenvoort als soliste. Zij soleerde daarna ook bij het Monnikenkoor van Verdi en samen met haar zus Mieke vertolkte ze ook twee duetten van Mendelssohn en Händel. Ook was er een prachtig optreden van de organist Jamie de Goei die bekende stukken liet horen van Bach en Händel en met het Toccata van Boëllmann het orgel tot in z’n finesses uitprobeerde.

Naast bekende melodieën als Down in the Valley en het Cantique de Jean Racine sloot het Heusdens Mannenkoor dit concert af met een uitbundige Battle Hymn, waarbij het talrijke publiek kon laten horen dat er zeker nog vele goede zangers in Waalwijk en omstreken aanwezig zijn.

Wilt u echt gezellig meezingen in een groot koor, kom dan een vrijblijvend een kijkje nemen of meezingen op maandagavond wanneer het koor vanaf 20:00 uur repeteert in de Open Hof aan de Breestraat 10 te Heusden.

Meer Heusdens Mannenkoor.
Wie na de afgelopen concerten nog meer van het Heusdens Mannenkoor wilt horen moet beslist op zaterdag 31 oktober om 20 uur naar de Grote of Catharijnekerk te Heusden komen waar een dubbelconcert zal plaatsvinden samen met het Gemengd Koor d’Eyckelbergh uit Bergeijk o.l.v. Cees van Esch. Zij hebben een aantal prachtige opera delen op het programma staan. Twee koren voor de prijs van € 7,50 (inclusief pauzedrankje). U kunt nu al kaarten vooruit bestellen via het bestelformulier op de website.