Heusdens Mannenkoor weer aan de slag

Nu de bouwvakkers hun vakantie erop hebben zitten en de Brabantse jeugd nog van hun laatste vakantieweek geniet, gaan de Heusdense Mannen ook weer aan de slag.

Afgelopen maandag kwamen ze weer bijeen voor hun eerste repetitieavond in het nieuwe verenigingsjaar. Maar eerst moest er natuurlijk worden bijgepraat over de vakanties, want ook de gezelligheid speelt een belangrijke rol. Met een toespraak van de voorzitter Piet Bouman werd iedereen weer welkom geheten en de plannen met de vereniging doorgenomen. Maar lang werd er niet gepraat en werd er snel begonnen met een drietal nieuwe nummers waarmee het koor zich gaat voorbereiden op het najaarsconcert op 29 oktober in de Grote of Catharijnekerk te Heusden.

Omdat ze met een aantal nieuwe nummers starten kunnen liefhebbers van mannenkoren moeiteloos gaan meezingen in een van de vier verschillende partijen. Bovendien werkt het computerprogramma Capella Reader in uw voordeel, want daarmee kunt u naast de gewone repetitieavond de nummers ook zelfstandig thuis instuderen. Daarvoor krijgt u uit de vereniging via een personel coach alle steun die u nodig heeft.

Als u belangstelling heeft en wilt u graag weten hoe het er bij de Heusdense Mannen aan toe gaat, kom dan gewoon eens vrijblijvend een repetitieavond meedoen. In de Open Hof aan de Breestraat 10 te Heusden bent u van harte welkom. Wilt u eerst iets meer over ons koor willen weten bel dan met de Pr-commissie 0416-372119.