Optredens eind 2017

• Zaterdagavond verleent het Heusdens Mannenkoor om 19 uur zijn medewerking aan de herdenking van de stadhuisramp van Heusden. Dat zal plaatsvinden in de Grote of Catharijnenkerk te Heusden.
  • Maandagavond 18 december een besloten optreden bij het verzorgingshuis Anthoniushof te Heusden.
  • Op zondagavond 24 december om 20 uur zal het Heusdens Mannenkoor deelnemen aan de grote Kerstzangdienst ook in de Grote of Catharijnenkerk te Heusden. Voor dit optreden kunnen mannen uit de regio die graag eens zouden willen meezingen zich opgeven bij de secretaris Nico Swinkels tel. 0416-373699 of per mail op nswinkels@home.nl . Zij kunnen dan gratis en geheel vrijblijvend de maandagavonden tijdens de gezellige repetitieavonden meezingen met de kerstliederen die het Heusdens Mannenkoor voor die kerstzangdienst inoefent. Bovendien mogen ze dan ook tijdens de uitvoering op kerstavond meezingen. Een geweldige belevenis.