Lid worden

open_hofDe leden van het HMK kunnen best nog een aantal zangers gebruiken. Indien u zich aangetrokken voelt tot mannenkoorzang, schroom dan niet om eens op een repetitie-avond te komen luisteren. Het Heusdens mannenkoor bied je een “snuffelperiode” aan van een halfjaar, waarin je dan geen contributie hoeft te betalen. Wie weet, bent u binnenkort een collega-zanger.

Geen zangervaring? Dat hadden de meesten van ons ook niet toen ze zich aanmeldden bij het Heusdens Mannenkoor. Uw lidmaatschap kost slechts € 13,50 per maand. Wenst u meer informatie, klik dan op het contactformulier en stel uw vraag. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen Karel Stapper (0162) 514224.

Klik hier voor de routebeschrijving.

Het Heusdens Mannenkoor repeteert elke maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de:waar_zijn_de_mannen_nou

Open Hof
Breestraat 10
5256 ED Heusden

Wilt u graag lid worden, klik hier voor het aanmeldformulier.