Sponsors

Sponsors zijn voor elke vereniging van groot belang. Mede door hun jaarlijkse bijdrage kunnen zij zich staande houden. Ons koor probeert iets terug te doen door hun namen onder de aandacht van het publiek te brengen. En dat doen wij onder andere met deze speciale pagina op onze website. Als bezoekers op het logo van de sponsor klikken, komen zij direct op de website van de sponsor. Zo ontstaat er een wisselwerking tussen sponsor en koor en kan daaruit een hechte en jarenlange samenwerking ontstaan.

Wilt u ook op onze sponsorpagina? Neem dan contact met ons op.

Klik op een logo om naar de website van een sponsor te gaan.

sponsors_vanbeekv1 sponsors_ballegooyenv1  sponsors_dewitdrunenv1  sponsors_lotusv1 sponsors_rabobankv1 sponsors_rodruv1 sponsors_vanastenv1  sponsors_verbruggenv1ericslijterij

Graag vermelden wij hier ook de instellingen die ons al enige malen met een subsidie hebben ondersteund:

sponsors_prinsbernhardsponsors_vsbfonds