Bloembollenactie dit jaar een succes!

bloembollenElk jaar wordt door een aantal leden geprobeerd zoveel mogelijk bloembollen aan de man te brengen.

De netto-opbrengst is bestemd voor de kas van de vereniging. In 2011 moet de actie een geweldige knaller worden i.v.m. het 50-jarig bestaan. Het feest dat hier bij hoort, gaat veel geld kosten. Vandaar…

Omdat subsidies voor culturele activiteiten erg onder druk staan, is de jaarlijkse bloembollenactie niet alleen van belang voor een jubileum, maar elk jaar weer een welkome aanvulling voor de begroting van de vereniging.

Wie verheugt zich niet wanneer in het vroege voorjaar de eerste knoppen aarzelend de koude grond uitkomen, als jaarlijks terugkerende belofte dat de donkere winterdagen dan snel achter de rug zijn. Met bloembollen kunt u veel mensen een plezier doen. Het is een leuk cadeau voor de Sinterklaas, voor de Kerstdagen, Nieuwjaar en verjaardagen.

De bloembollenactie heeft voor het HMK in totaal € 671,00 opgebracht.

Hartelijk dank voor uw steun.

Actiecoördinator Theo Hafkamp