Foto’s jubileumconcert Heusdens Mannenkoor

“Hans van der Sterren pakt uit.”

Vrijdag 24 april 2015 was het moment waarop Hans van der Sterren als jubilerend dirigent in de Grote of Catharijnekerk te Heusden zijn cadeau mocht uitpakken. Want het grote Jubileumconcert was voor Hans het cadeau voor zijn 25-jarig jubileum als dirigent van het Heusdens Mannenkoor. En omdat Hans een echte operaliefhebber is werden er vier professionele concertsolisten uitgenodigd die het verschil maken tussen zingen en ZINGEN. Wat een geweldige stemmen en hoe brachten zij dit over op het enthousiaste publiek. Tevens werd de Vereniging Bossche Opera gevraagd om dit Jubileumconcert met een zevental operastukken te versterken.

Het Heusdens Mannenkoor heeft een jaar lang zich met hart en ziel ingezet om voor hun dirigent een aantal mooie operafragmenten in te studeren. Daarnaast werden er ook een aantal nummers ten gehore gebracht die een afspiegeling waren van het programma waarmee het Heusdens Mannenkoor bekendheid kreeg in de wijde omtrek. Onder de bezielende leiding van de jubilerende dirigent werd het dan ook een groot succes en werd het prachtige muzikale cadeau voor een goed gevulde kerk uitgepakt.

heusdensmannenkoor286

heusdensmannenkoor295

heusdensmannenkoor280